Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
close

Smånytt

Publisert

Smånytt

eBay stopper salg av elfenben

Nettauksjonen eBay vil nedlegge et globalt forbud mot salg av elfenben på sitt nettsted etter at det ble oppdaget at det tilbys over 4 000 slike der, melder Reuters.

Ulovlig fiske med lystergaffel

En 34-årig mandalitt som ble tatt ”på fersken” av Statens naturoppsyn (SNO) for ulovlig fiske med lystergaffel har nå vedtatt forelegget på 8000 kroner ifølge nettsiden til Norges Jeger og Fiskeforbund.

Straffansvar for arbeidstaker

Da en mann i Kristiansand skulle løfte båter med en mobilkran, satte han i gang uten å sjekke at samtlige støttebein var helt ute.

Nye regler for hummerfiske

Siden vi publiserte artikkelen Hummeraksjon i Miljøkrim nr. 2-2008 s. 29–30, er det kommet nye regler om hummerfangst.

Ny avtale verner rovfugl

Truete rovfugler får bedre beskyttelse. Norge har sluttet seg til en internasjonal avtale som skal verne mer enn 70 arter rovfugl.
Økokrim
Post: Pb. 2096 Vika, 0125 Oslo / Besøk: C.J. Hambros plass 2 C, 0164 Oslo
Tlf: 23 29 10 00

Personvern og informasjonskapsler

Økokrim skal behandle personopplysningene dine på en lovlig og sikker måte. Ved å klikke på lenken nederst i denne teksten kan du lese om hvordan vi behandler personopplysningene dine. Du kan også lese om hvilke rettigheter du har når du er registrert i våre systemer og registre. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på denne nettsiden slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les Økokrims personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her.