} Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
close

Smånytt

Les om miljøkurs på Politihøgskolen, bjørnebestanden i Norge, ulovlig oppbevaring av hummer og så videre.
Publisert

Smånytt

Tre tiltalt i Vest Tank-saken

Økokrim har tiltalt både tidligere styreleder og tidligere daglig leder i selskapet Vest Tank (nå Alexela Sløvåg AS) for miljøkriminalitet. Styrelederen er også tiltalt for økonomisk kriminalitet. En rådgiver innen kjemi er tiltalt for et tilfelle av overtredelse av forurensningsloven. Selskapet er i lagt et forelegg på to millioner kroner. Det var i mai 2007 at to tanker med oljeslam eksploderte på selskapets anlegg i Gulen, noe som medførte helsefarlig utslipp.

Millionbot etter dødsulykke

Et selskap som behandler avfall fra boring i Nordsjøen, har vedtatt en bot på en million kroner for brudd på arbeidsmiljøloven etter en eksplosjonsulykke i mai i fjor.

Over 120 bjørn i Norge

DNA-analyser tatt av Direktoratet for naturforvaltning (DN) viser at det hvert år er drøyt 120 bjørner som tar turen innom norsk natur.
Økokrim
Post: Pb. 2096 Vika, 0125 Oslo / Besøk: C.J. Hambros plass 2 C, 0164 Oslo
Tlf: 23 29 10 00

Personvern og informasjonskapsler

Økokrim skal behandle personopplysningene dine på en lovlig og sikker måte. Ved å klikke på lenken nederst i denne teksten kan du lese om hvordan vi behandler personopplysningene dine. Du kan også lese om hvilke rettigheter du har når du er registrert i våre systemer og registre. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på denne nettsiden slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les Økokrims personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her.