} Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
close

Smånytt

Publisert

Smånytt

Miljøblinkskuddet

Foto: Blåfjellet // Av: Nils Roger Duna, Nord-Trøndelag politidistrikt

Miljø blir fag i KO:DE

Politiets nasjonale nettsted for kompetansedeling er som kjent bygd opp med overskriftene Fag og metode og Sakstyper – tema og en mengde lenker til eksterne sider. Dette er nyttig hjelp til på en enkel og hurtig måte å finne frem til rett informasjon i hverdagen, om det nå gjelder bruk av registersøk, fremgangsmåte i brannsaker, transportulykker eller andre av politiets mange oppgaver.

Salg av giftige redskaper for barn

Plantasjen har akseptert en bot på 400 000 kroner for å ha solgt redskaper som inneholdt giftige og helseskadelig stoffer. Noen av produktene var rettet mot barn.

Manglende gitter medførte personskade

I forbindelse med en feilalarm på Tveita likeretterstasjon i Oslo (en stasjon som gir strøm til t-banen) dro to elektrikere fra firmaet InfraPartner sommeren 2012 til stedet. De la merke til at det var veldig varmt inne i stasjonen. De luftet ut og kom tilbake senere på dagen. Da de kom tilbake, var det like varmt, og de oppdaget at vifta ikke gikk.
Økokrim
Post: Pb. 2096 Vika, 0125 Oslo / Besøk: C.J. Hambros plass 2 C, 0164 Oslo
Tlf: 23 29 10 00

Personvern og informasjonskapsler

Økokrim skal behandle personopplysningene dine på en lovlig og sikker måte. Ved å klikke på lenken nederst i denne teksten kan du lese om hvordan vi behandler personopplysningene dine. Du kan også lese om hvilke rettigheter du har når du er registrert i våre systemer og registre. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på denne nettsiden slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les Økokrims personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her.